Et event er en flygtig hændelse, hvor masser af forarbejde kulminerer med afholdelsen af et event, der måske bare varer nogle få timer – og så er det overstået! Eventfilm kan både bruges som indhold til web og sociale medier og som promotion af jeres næste event!

Med en eventfilm kan I forevige stemningen, menneskerne, stedet og det, der foregik til jeres event. Det hele klippes effektfuldt sammen til en film, der kan fastholde og formidle eventen på få minutter. Det giver deltagerne og jer, der stod bag virksomheden, noget at dele på Facebook og andre sociale medier, samt på hjemmesiden.

Eventfilm styrker jeres image

En eventfilm står også som eksponent for jeres firma og det I sælger. Derved er den med til at styrke jeres image og skabe en større opmærksomhed om jeres brand. Det smitter igen af på virksomhedens anseelse i den brede offentlighed.

Filmen kan også nemt lægges på jeres hjemmeside og derigennem trække mange besøgende. De er måske nok i første omgang mest interesserede i at se eventfilmen. Ved at placere filmen på hjemmesiden, kan de nemt læse mere om jeres virksomhed eller se jeres virksomhedsfilm (Brand ID), når de først er færdig med at se filmen om jeres event.

Benyt eventfilmen i pressematerialer og firmapræsentationer

Uanset om du skal præsentere jeres virksomhed over for pressen eller face to face ved et salgsmøde, er en eventfilm en god icebreaker. Ved at lægge ud med at vise jeres eventfilm, får I vist, at I står for andet og mere end bare de produkter og tjenester, I sælger.

Det kan også være, at jeres event støtter op om en god sag. Det gør det naturligt for organisationen bag den gode sag, at bruge eventfilmen i deres præsentationer og omtaler af organisationen. Derved er de også med til at promovere jeres virksomhed!

Sidste års eventfilm er næste års reklamefilm

Gentager I jeres event med jævne mellemrum, kan eventfilmen fra sidste gang bruges som reklame for det næste event. Derved kan den bruges til at hverve nye deltagere og skabe større opmærksomhed om eventen.

Tal eventfilm med os

Står I foran at skulle holde et spændende event, så giv os et kald eller udfyld formularen her på siden. Sammen kan vi tage en snak om, hvordan vi kan skabe den mest fantastiske film om netop jeres event.

Det koster ikke nær så meget, som I tror – og vi har produceret rigtig mange film gennem de 20 år, vi har arbejdet med filmproduktion. Så hos os, er jeres eventfilm i trygge hænder. Kontakt os idag.