En virksomhedsfilm har en hel anden gennemslagskraft end flotte hjemmesider og glitrede brochurer. Her portræteres virksomheden og dens budskaber. Historien fortælles af de mennesker, der rent faktisk udgør den og viser virksomheden fra indersiden. Det giver et meget bedre og mere levende indtryk end alle andre kommunikationsformer tilsammen.

Virksomhedsfilm kan bruges af alle virksomheder – uanset størrelse. For ligegyldig om I er en lille virksomhed eller et stort multinationalt selskab, så har I kunder, investorer og andre interessenter, der skal informeres, imponeres og inspireres.

Virksomhedsfilm fortæller det hele på ingen tid

I modsætning til en glitret brochure, en stor og vidtforgrenet hjemmeside og det traditionelle nyhedsbrev, giver en virksomhedsfilm et helt andet engagement. Her er ikke noget, der skal læses og forstås, ingenting der kræver, at man danner sig et overblik for at finde rundt og ikke noget, der først skal opdages i vedkommendes indbakke.

En virksomhedsfilm er klar og direkte kommunikation i lyd og billede – næsten som at være der selv. Budskaberne og relevante informationer kan afleveres på ingen tid på en væsentlig mere inspirerende måde end tekst og stillbilleder.

Virksomhedsfilm får de besøgende til at blive på hjemmesiden

Virksomhedsfilmen kan også hurtigt lægges på hjemmesiden. Det giver en væsentlig forøgelse af chancen for, at de besøgende bliver på jeres hjemmeside. Var der kun tekst og billeder på siden, havde de allerede besluttet sig for om de ville blive eller videre til næste side i søgeresultaterne inden for 8 sekunder – men med en video bliver de nemt i flere minutter.

Det øger jeres chancer for at give de besøgende det eller de budskaber, I gerne vil kommunikere om jeres virksomhed og produkter!

Virksomhedsfilm præsenterer virksomheden for nye kunder

Derfor er virksomhedsfilm det perfekte medie til at præsentere jeres virksomhed for nye kunder. Intet fænger bedre end en flot klippet og lækkert produceret film. Ikke nok med at den fortæller om jeres virksomhed og dens produkter, den viser også dynamikken, miljøet og sjælen i virksomheden – noget, der slet ikke kan beskrives med ord. For det er noget vi ser, netop fordi det er en film.

 

Underbygger jeres ry overfor eksisterende kunder

Men også de eksisterende kunder får en masse ud af en virksomhedsfilm. Først og fremmest lærer de jer bedre at kende og har de f.eks. aldrig besøgt jeres virksomhed, får de nu en chance for at komme med ind bag facaden hos det firma, de handler med. Kort sagt, jeres image og brand kommer til at stå stærkere hos dem!

Det er med til at fastholde kunden og med den rigtige film, kan det måske ligefrem være med til, at jeres eksisterende kunder deler filmen med kollegaer og forretningsforbindelser i forbindelse med, at de anbefaler jeres produkter og tjenester.

Virksomhedsfilm skaber stolthed og korpsånd internt

En virksomhedsfilm kan også gøre noget godt for jer internt i virksomheden. Filmen præsenterer nemlig også virksomheden for medarbejderne på en måde, der fanger den ånd og stemning, der er i firmaet.

Det skaber eller er med til at intensivere den fællesskabsfølelse, der er i virksomheden og er med til at gøre medarbejderne stolte af at arbejde i firmaet.

Perfekt til præsentation og oplæring

Virksomhedsfilmen kan også danne den effektfulde åbning på jeres præsentationer, når I er til kundemøder, deltager på messer eller når der skal introduceres nye medarbejdere til virksomheden og dens produkter og tjenester.

Efter filmen er afspillet, har I sat scenen for det, der følger efter i den præsentation, som I skal til at holde. Det giver jer en helt unik mulighed for at fange publikums opmærksomhed i de første vigtige minutter af præsentationen. Så er det op til jer, hvordan I fastholder opmærksomheden gennem resten af præsentationen.

Kom trygt i mål med din virksomhedsfilm

Skal I også have en virksomhedsfilm til jeres firma, kan vi hjælpe jer hele vejen fra ide til færdig virksomhedsfilm. Vi gør det ikke mere kompliceret eller dyrere end det er og sikrer, at både virksomheden og medarbejderne er i trygge hænder under hele processen.

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak